Presse

Læs hvad pressen skriver inden du køber en mobiltelefon med store taster

"Eksklusiv og brugervenlig mobiltelefon til ældre eller folk med nedsat motorik, som hjælper med at huske vigtige tidspunkter i løbet af dagen samt mærkedage"
"Med emporia TIME kan datoerne hurtigt lægges ind, hvorefter telefonen kommer med en påmindelse den ønskede dag"

Citat fra Ekstraposten Silkeborg d. 7. oktober 2009

"emporia TALK premium er navnet på den nyeste mobiltelefon udviklet specielt til ældre."
"opdater selv dine bedsteforældres telefonbog"
"Mobiltelefonen er desuden udstyret men store brugervenlige knapper, en bred skærm med letlæselige bogstaver og en kraftig højttaler, fordi mange ældre har udfordringer med syn og hørelse"
Citat fre mobilsiden.dk d. 17, september 2009

"Ny ældremobil på vej"
"Telefonen er ned til mindste detalje gennemtænkt til ældre menneskers behov. Derfor er funktioner som internetadgang og kamera fjernet, ligesom der ikke er menu på telefonen"

Citat om emporiaTALKpremium fra fpn.dk d. 17. september 2009

"Vores undersøgelser viser, at de ældre gerne vil have store og mekaniske knapper. De skal kunne mærke, at de bliver aktiveret. En af årsagerne er, at de er bange for at blive til grin, hvis de ikke kan betjene telefonen"
Citat fra PCWORLD d. 10/9 2009

"De yngre i familien skal kunne skifte deres eget telefonnummer ud i Farfars telefonbog på mobilen - på afstand - og uden at Farfar behøver at spekulere på hvordan. Det fungerer ved, at man sender en sms til mobiltelefonen med nogle ekstrategn og ens nye tolefonnummer. I det øjeblik, Farfar læser sms'en og trykker ok, placeres det nye mobilnummer i hans telefonbog på det gamle nummers plads"
Citat fra Politikken d. 9/9 2009

"Østrigske Emporia Telecom er specialiserede i mobiltelefoner, der er designet og udviklet til personer i alderen 50 år og opefter"
Citat fra UGENS ERHVERV d. 26/6 2009

"-Det handler om, at få fortalt om filosofien bag vores produkter. Hvorfor den opbygget som den er. Og få fortalt, at vi har taget højde for, hvem der skal bruge den, siger Lars Jørler."
Citat fra MOBIL d. 24/6 2009

"Det er ikke alle der forstår målgruppen. Det er noget vi skal have på plads, for at kunne sælge telefonerne,« siger Lars Jørler."
Citat fra CRN d. 23/6 2009

"Ud fra den betragtning laver Emporia Telecom fra Østrig mobiltelefoner, der er specielt designede til den ældre generation. Denne generation motiveres til at købe en mobiltelefon, fordi de gerne vil holde kontakten med de yngre medlemmer i familien, der sms'er meget"
Citat fra Teknik og viden d. 17/6 2009